Volvo S60, V60 si XC60 facelift - poze si detalii noi

Volvo S60, V60 si XC60 facelift - poze si detalii noi

In cadrul zilei de ieri v-am informat ca Volvo va sosi la Geneva cu aproape toata gama de modele revizuita. Astazi, oficialii suedezi au publicat o galerie foto completa si detalii tehnice despre S60, V60 si XC60 facelift.

Toate cele trei modele vin cu o grila fata revizuita, cu spoilere fata si spate noi, cu tevi de esapament diferite si cu blocuri optice modificate. De asemenea, clientii vor putea alege intre jante de 19 sau 20 de inch.

La interior, suedezii vin cu o serie noua de culori, cu materiale mai bune si cu un instrumentar de bord proiectat pe un ecran TFT, asemanator cu cel pe care il regasim pe proaspatul V40. De asemenea, Volvo a revizuit sistemul de infortainment care comunica acum cu soferul prin intermediul unui ecran de 7 inch. In ceea ce priveste XC60 facelift, acesta va beneficia de sistemul Corner Traction Control pe toate motorizarile si versiunile de echipare.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum va anuntam si ieri, Volvo a operat o serie de modificari si la nivelul motoarelor. Motorul D2 diesel de 115 CP amplasat pe S60 facelift va oferi un consum de 4.0 litri la 100 km, iar emisiile de CO2 se cifreaza la 106 grame per kilometri. Unitatile T3 de 150 de cai si T4 de 180 de cai aplicate pe S60 ofera un consum de 6.8 litri/100 kilometri, in timp ce montate sub capota lui V60 vin cu un consum de 7.2 litri/100 kilometri.

| de | Sursa: Volvo

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?