Volvo S90 a debutat in mod oficial

Volvo S90 a debutat in mod oficial

Dupa o serie de imagini spion si poze scapate pe internet, Volvo S90 a debutat in mod oficial. Din punct de vedere estetic, sedanul de clasa mare al producatorului suedez preia o parte din designul noului XC90.

Farurile cu semnatura optica denumita Ciocanul lui Thor, grila de dimensiuni mari si profilul elegant sunt cateva dintre elementele specifice lui S90. In partea din spate vedem un set de stopuri cu design nou sub forma literei C.

La interior, Volvo S90 integreaza o serie de elemente regasite si pe XC90. Amintim aici de ecranul de mari dimensiuni al sistemului de infotainment si de consola centrala cu putine butoane fizice.

Sub capota, Volvo S90 va sosi alaturi de motorizarile T5, T6 si T8 Twin-Engine. Cat despre tehnologie, Volvo a pregatit un sistem de conducere semi-autonom si un sistem capabil sa recunoasca si animalele de dimensiuni mari. Primul dintre acestea va fi capabil sa mentina masina pe traseu prin identificarea marcajului, iar cel de-al doilea a fost dezvoltat pentru recunoasterea cangurilor, insa el poate fi aplicat cu succes si pentru alte animale.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Debutul international al lui Volvo S90 va avea loc in cadrul Salonului Auto de la Detroit din luna ianuarie.

| de | Sursa: Volvo

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?