Volvo S90 - Design-ul este prefigurat de o macheta

Volvo S90 - Design-ul este prefigurat de o macheta

O serie de imagini care infatiseaza macheta viitorului Volvo S90 au aparut pe internet. Desi inca nu exista o confirmare oficiala a acestui model, un website din China citeaza surse suedeze cu privire la aceasta macheta.

Dupa cum probabil ati intuit, Volvo S90 vine sa inlocuiasca imbatranitul S80 si promite dotari de ultima ora plus un design mult intinerit. Acest lucru se poate observa prin silueta de coupe abordata, dar si prin instalarea noilor blocuri optice de pe XC90, denumite sugestiv Ciocanul lui Thor.

Din profil, Volvo S90 are acea alura de coupe de care aminteam mai devreme, lucru sustinut de geamurile fara rama, dar si de plafonul plonjat si montantii C.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform infomatiilor cu privire la S90, acesta va fi produs pe arhitectura SPA si va fi disponibil cu motorizarile de pe XC90. O lansare este pregatita pentru 2016, iar mai apoi exista sansa dezvoltarii si unei versiuni break.

| de | Sursa: SV

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?