Volvo V40 D4 Drive-E - 190CP si doar 3.3 litri la suta

Volvo V40 D4 Drive-E - 190CP si doar 3.3 litri la suta

Volvo va prezenta la Geneva doua unitati noi din familia Drive-E. Vorbim despre un diesel de 190 de cai putere si despre un benzinar de 245 de cai. Cele doua unitati vor fi disponibile pe V40 si V40 Cross Country.

Primul motor despre care discutam astazi se numeste D4 Drive-E si este capabil sa dezvolte 190 de cai putere si 400 Nm. Acesta are 2.0 litri si este prima unitate Volvo care dispune de tehnologia i-ART. Aceasta este capabila sa masoare presiunea fiecarui injector si sa asigure injectia de motorina la 2.500 de bari, in timp ce fiecare ciclu de combustie este monitorizat pentru a primi cantitatea optima de carburant.

Cuplat la o cutie de viteze manuala cu sase rapoarte, consumul mediu anuntat de Volvo este de 3.3 litri la suta de kilometri. Volvo V40 Cross Country echipat cu acelasi motor se lauda cu un consum de 4.0 litri la suta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cel de-al doilea motor din gama Drive-E este un benzinar T5 de 245 de cai putere. Avem de a face cu un motor turbo cu patru cilindri capabil sa ofere 350 Nm. Noua unitate pe benzina va fi oferita alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte. In aceste conditii, V40 promite un consum mixt de 5.8 litri la 100 de kilometri parcursi. De asemenea, clientii vor putea opta si pentru o transmisie manuala cu sase rapoarte.

| de | Sursa: Volvo

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?