Volvo XC60 si tehnologiile de siguranta

Volvo XC60 si tehnologiile de siguranta

Volvo a anuntat ca va aduce noua generatie XC60 in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Pentru moment, nu avem imagini complete cu masina, dar avem ceva imagini teaser. Iar incepand de azi avem si informatii cu privire la tehnologiile de siguranta.

Pachetul City Safety va fi capabil nu doar sa franeze atunci cand masina detecteaza un obstacol, ci va si vira rotile astfel incat acesta sa fie evitat. Tot pe lista de pachete de siguranta intra si Oncoming Lane Mitigation. Atunci cand masina vede ca tu ai iesit de pe banda ta, iar din fata se apropie un alt vehicul, computerul va interveni si te va trage pe banda ta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ultima tehnologie se numeste BLIS (Blind Sport Information System). Probabil ca o cunoasteti, doar ca acum a fost imbunatatita. Astfel, atunci cand in unghiul mort se afla o masina, iar tu nu esti atent si "aluneci" de pe banda, masina va vira singura pentru ca tu sa continui drumul in siguranta. Asta doar in cazul in care nu raspunzi la avertizarile sale. Cu detalii despre noua generatie Volvo XC60 vom veni dupa debutul de la Geneva.

| de | Sursa: Volvo

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?