VW Golf VI GTI preparat de Wimmer RS

VW Golf VI GTI preparat de Wimmer RS

Cea de a treia masina preparata de cei de la Wimmer RS vine la mai putin de o saptamana de la prezentarea tuningului pentru Ferrari F430 Scuderia si Porsche 911 GT2 . De data asta este vorba de un Volkswagen Golf VI GTI.

Cei de la Wimmer RS au pornit cu optimizarea motorului de baza 2.0 TFSI care genereaza 211 cai putere. Putere suplimentara de care se bucura Wimmer RS VW Golf Vi GTI se datoreaza in mare parte dotarii lui cu o noua turbina, CAT sport, o noua pompa de benzina, noi valve de injectie, un nou intercooler si un imbunatatit sistem de evacuare.

De asemenea Wimmer RS a optimizat si partea electronica a motorului si au modificat unitatea TSI, astfel VW Golf VI GTI Wimmer RS pune pe sosea 386 cai putere si un cuplu de 455 Nm, ceea ce se traduce printr-o viteza maxima de 267 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Wimmer RS Volkswagen Golf VI GTI a primit si o noua suspensia sport ajustabila pe inaltime, iar la exterior tunerul german ofera jante din aliaj de 18, 19 si 20 inch impreuna cu anvelope de mare performanta Dunlop.

| de | Sursa: Wimmer RS

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?