WEITEC VW Golf VI GTI

WEITEC VW Golf VI GTI

Compania de tuning WEITEC a prezentat un pachet de customizare pentru noua generatie de modele VW Golf VI GTI, pachet ce imbunatateste atat aspectul estetic cat si dinamica hatchbackului german.

Cei de la WEITEC au ales un design exterior in doua culori, verde si negru, si au echipat noul WEITEC VW Golf VI GTI cu portiere tip wing/lambo, o noua buza pentru spoilerul fata si praguri laterale.

WEITEC VW Golf VI GTI a primit si un nou set de jante negre din aluminiu, iar din punct de vedere la suspensiei, clientii vor putea alege intre patru modele. Primul si cel mai ieftin este un set de arcuri sport ce coboara garda la sol a noului WEITEC VW Golf VI GTI cu 22 mm si vine cu pretul de 179 Euro. A doua optiune este setul de arcuri sport WEITEC ULTRS GT ce vine cu pretul de 525 Euro.

Pentru reglaje individuale ale suspensiei, WEITEC VW Golf VI GTI poate fi echipat cu suspensii coilover WEITEC HICON GT ce poate reduce garda la sol intre 10 si 40 mm si care costa 749 Euro.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Ultima optiune de suspensii destinata celor ce doresc sa conduca noul lor WEITEC VW Golf VI GTI pe circuitele de curse, o reprezinta suspensia WEITEC HICON TX care vine cu pretul de 999 Euro.

| de | Sursa: WEITEC

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?