Zvon: Porsche 911 GT3 RS SE

Zvon: Porsche 911 GT3 RS SE

Iata un nou zovon pe care incepem sa-l credem datorita numeroaselor modele in editie speciala lansate de Porsche in ultimul timp.

Conform celor de la TeamSpeed, fabricantul auto german intentioneaza sa-si extinda gama de modele 911 GT3 RS prin introducerea unei noi editii speciale ce va fi propulsata de un motor de 4.0 litri in 6 cilindri in loc de motorul de 3.8 litri pentru a obtine un plus de 50 cai putere, ceea ce se traduce printr-o putere totala de 500 cai putere.

Diverse alte surse au mentionat ca acesta versiune cu motor de 4.0 litri va primi o transmisie dublu ambreiaj PDK-S pentru a optimiza timpii de schimbare a treptei de viteze.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Porsche 911 GT3 RS SE va fi produs in numar limitat, si anume doar 500 exemplare, iar primul model va iesi de pe linia de asamblare la sfarsitul lunii Mai. Conform aceleasi serse, Porsche 911 GT3 RS SE va fi dezvaluit pe data de 7 aprilie, asa ca daca totul se dovedeste a fi adevarat, vom reveni cu mai multe detalii si poze oficiale peste 3 saptamani.

| de | Sursa: Teamspeed

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?