in Prezentari, Aston Martin, Coupe

(1:56) Fabricantul britanic de masini sport a fablicat primul videoclip oficial al noului Aston Martin Virage ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Geneva in urma cu cateva saptamani atat in varianta coupe cat si cabriolet (Volante).

Incadrandu-se intre DBS si DB9 in gama de modele GT a companiei britanice, Aston Martin Virage este propulsat de un motor V12 de 6.0 litri ce dezvolta 490 cai putere (365 kw) si un cuplu de 570 Nm si care vine conectat la o transmisie automata Touchtronic II in 6 trepte.

Aston Martin Virage accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.6 secunde si atinge viteza de top de 299 km/h.

Aston Martin a declarat ca prin noul Virage a atins cel mai inalt nivel de rafinament si de control al dinamicii si, pentru a sublinia aceasta afirmatie, masina vine echipata cu noul sistem Adaptive Damping System ce dispune de 5 nivele de rigiditate si cu noul sistem Dynamic Stability Control impreuna cu un sistem de franare cu discuri ceramice.

Pe langa evidentierea caracretului dinamic al noului Virage, videoclipul de mai jos prezinta si noile elemente de design ale acestui coupe sport.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?