in Prezentari, Audi, Hatchback

(4:02) Audi a prezentat detaliile complete, o glarie foto si un film cu noul Audi A3 Sportback. Modelul constructorului din Ingolstadt va debuta oficial in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Comparativ cu fratele sau in trei usi, A3 Sportback este cu 73 mm mai lung, vine cu un ampatament de 2.636 mm. Rezultatul acestor majorari se traduce prin mai mult spatiu la interior, oficialii germani spunand ca bancheta din spate poate gazdui trei adulti.

Portbagajul lui A3 Sportback are un volum de 380 de litri, cu 15 litri mai mult comparativ cu versiunea in trei usi si cu 10 litri mai mult fata de modelul pe care il inlocuieste. Cu bancheta din spate rabatata complet, capacitatea portbagajului creste pana la 1.220 litri.

Multumita platformei MQB, noul A3 Sportback are cu 90 de kilograme mai putin fata de generatia precedenta. Asa cum era de asteptat, la capitolul motorizari, modelul german va prelua unitatile prezente pe versiunea in trei usi. Vorbim aici despre propulsoarele pe benzina de 1.4 litri si 1.8 litri si despre agregatul de 2.0 litri TDI.

Dupa lansare, A3 Sportback se va bucura de o unitate mai mica de 1.2 litri TFSI ce produce 105 CP si 175 Nm. In versiunea de baza, modelul va fi oferit alaturi de transmisia manuala cu sase rapoarte, iar pentru mai multi bani, clientii vor putea beneficia de cutia de viteze S-Tronic.

Noul Audi A3 Sporback va ajunge in Germania in februarie 2013 si va pleca de la 22.500 de euro.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?