in Review, Audi, Berlina

(3:05) Britanicii de la AutoExpress au pus mana pe noul Audi A6 2012 si au filmat un review in care ne prezinta parerea lor vis a vis de principalul rival, BMW Seria 5.

Avand o structura fabricata din aluminiu si otel, noul Audi A6 2012 este cel mai usor vehicul din clasa sa si, pe langa faptul ca este mai rapid decat generatia precedenta, acesta este si mai eficient. Audi A6 2012 a imprumutat sasiul de la noul model A7, iar lista de dotari a versiunii S Line testata in videoclipul de mai jos include jante de 18 inch din aliaj usor, un kit aero si o suspensie mai joasa cu 20 mm.

Propulsia noului Audi A6 S Line 2012 este asigurata de un motor V6 turbo diesel de 3.0 litri ce dezvolta 242 cai putere si un cuplu de 500 Nm, ceea ce se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7 secunde si o viteza de top limitata electronic la 250 km/h.

Chiar daca nu este la fel de luxos ca modelul Mercedes E Class, sau la fel de sportiv ca si modelul BMW Seria 5, cei de la AutoExpress au considerat ca noul Audi A6 2012 este un vehicul ce intruneste toate cerintele pentru un sedan de top din aceasta clasa.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?