in Review, Audi, Coupe, Hatchback

(3:43) Cel mai recent drive test al celor de la AutoExpress implica noul model Audi RS3 Sportback, un model mult mai agil decat S3 si care concureaza pe acelasi segment de piata cu RenaultSport Megane 250, Volkswagen Golf R si Ford Focus RS.

La fel ca si modelul S3, Audi RS3 Sportback este disponibil doar cu transmisie automata si cu caroserie in 5 usi, dar ceea ce-l scoate in evidenta este motorul turbo in 5 cilindri imprumutat de la modelul TT RS care dezvolta 335 cai putere.

Pretul nouolui Audi RS3 in Marea Britanie porneste de la 40,000 GBP, cu 9,000 GBP mai mult decat modelul S3, suma pentru care clientii primesc un hatchback cu aspect putin sport, practic si extrem de rapid. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.6 secunde, ceea ce face ca noul RS3 Sportback sa fie mai rapid decat Porsche Carrera S si egal cu Audi R8 V8.

Spre deosebire de S3, Audi RS3 vine echipat cu o suspensie mai joasa si mai rigida, iar din punct de vedere al consumului, acesta are nevoie de 9.1 litri pentru a parcurge 100 km.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?