in Review, Bentley, Coupe

(1:31) Cel mai recent video review al celor de la Autocar implica noul model Bentley Continental GT 2012 care a fost supus unui test ce se concentreaza asupra a trei aspecte: placerea de a conduce, practicalitatea acestuia si raportul pret / calitate.

Trimitand 567 cai putere si un cuplu de 700 Nm catre sistemul de tractiune integrala prin intermediul unei transmisii Quickshift, Bentley Continental GT 2012, ce cantareste nu mai putin de 2.32 tone, dispune de o buna aderenta si de o acceleratie pe masura si este destul de incapator pentru a acomoda pasagerii si bagajele acestora pentru calatorii lungi.

Pretul versiunii de baza Bentley Continental GT 2012 porneste de la 135,000 GBP, dar versiunea testata in videoclipul de mai jos are pretul de 175,00 GBP. Astfel, noul Bentley nu costa cu mult mai mult decat un Porsche 911 sau un Maserati si chiar daca e putin mai scump decat acestea, conform celor de la Autocar, noul Continental GT este un vehicul secial.

In concluzie, noul Bentley Continental GT 2012 este un vehicul foarte carismatic, astfel primind 4 stele din 5 din partea celor de la Autocar.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?