in Review, BMW, Coupe

(4:54) In cel mai recent video review, cei de la AutoExpress incearca sa afle daca modelul BMW Seria 1 M Coupe de 40,000 GBP, cel mai ieftin model BMW al diviziei de performanta M, merita sa poarte legendara emblema M.

Ingorand faptul ca noul BMW 1 Series M Coupe ar fi putut fi denumit simplu M1, cei de la AutoExpress au analizat in prima faza motorul twin-turbo de 3.0 litri in 6 cilindri ce echipeaza si versiunea BMW Z4 sDrive35is. Multumita acestui motor, Seria 1 M Coupe dispune de 335 cai putere si un cuplu de 450 Nm la 1,500 rpm (adica un cuplu mai mare decat cel oferit de motorul V8 ce echipeaza modelul M3), valori ce se traduc printr-o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.9 secunde si o viteza de top de 250 km/h.

Cat despre aspect, BMW 1 Series M Coupe a primit elementele specificie M precum barele de protectie cu aspect sportiv, aripi laterale mai mari, jante mai mari si un nou sistem de evacuare. Seria 1 M Coupe este mai jos si mai lat decat modelul standard Seria 1 si vine echipat cu discuri de frana mai mari si cu un diferential blocabil ce ofera din punct de vedere al manevrabilitatii cam tot ce v-ati fi asteptat de la un model M.

Faptul ca noul BMW 1 Series M Coupe are tractiune spate si este disponibil doar cu o transmisie manuala ne spune de la bun inceput ca acest model este destinat pasionatilor de curse si, chiar daca interiorul sau nu se reflecta deloc in pretul sau putin piperat, acest model merita cu siguranta emblema M.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?