in Review, Ferrari, Coupe, Hatchback

(5:10) Cei de la Autocar au testat noul Ferrari FF care, dupa spusele lor, ar putea fi cea mai mare surpriza din lumea auto din 2011 datorita formei break si a sistemului de tractiune integral care este o premiera pentru un model de productie Ferrari.

Sistemul de tractiune integral al noului FF este compact si ultrausor, contribuind cu doar 45 kg la greutatea totala a masinii, iar sub capota sa se gaseste noul motor V12 ce dezvolta 651 cai putere si care vine conectat la o transmisie dual clutch in 7 trepte.

De asemenea, FErrari FF dispune si de un portbagaj generos de 450 litri si de o pereche de scaune spate care de data aceasta par a fi destul de utilizabile, iar in afara de aspectul de GT si practicalitatea crescuta, marea intrebare este cum se comporta noul FF pe strada?

Ei bine, chiar daca cantareste 1.8 tone, Ferrari FF accelereaza asemanator unui 599 si, in anumite conditii, acesta pare a fi mai rapid decat modelul 599 datorita tractiunii integrale. De asemenea, manevrabilitate sa este asemanatoare cu cea a modelului 458 Italia, asa ca se pare ca va puteti vedea de viata de zi cu zi la volanul noului Ferrari FF.

Ca o ironie, noul FF, conform celor de la Autocar, nu este destul de distractiv de condus si asta datorita exact noii inovatii, sistemului de tractiune integral.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?