in Review, Mercedes-Benz, AMG, Coupe

(2:35) Cei de la AutoExpress au mers in Sevilia la circuitul Monteblanco pentru a testa noul Mercedes C63 AMG Coupe, o masina ce are ca rivali modele precum BMW M3 Coupe si Audi RS5.

Dupa cum stiti deja, noul coupe german de performanta a fost dezvaluit la Salonul Auto de la New York 2011 din luna aprilie, iar sub capota sa se gaseste noul motor V8 de 6.3 litri ce produce 457 cai putere si un cuplu de 600 Nm sau 487 cai putere atunci cand masina este echipata cu pachetul AMG Perforance Package.

Puterea motorului V8 este trimisa catre roti prin intermediul unei cutii de vieze Speedshift MCT in 7 trepte, astfel noul Mercedes C63 AMG Coupe accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.4 secunde si atinge viteza de top de 250 km/h, limitata electronic, iar consumul de carburant este de 12 litri la 100 km. Mercedes C63 AMG Coupe vine cu pretul de 72,590 Euro.

Dupa ce au petrecut o intreaga zi la volanul acestui coupe de performanta, cei de la AutoExpress au ajuns la o concluzie finala. Mercedes C63 AMG Coupe nu este la fel de placut de condus precum modelul BMW M3 Coupe, dar este o masina plina de caracter si este peste modelul Audi RS5 din punct de vedere al placerii de a conduce.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?