in Review, Porsche, Hatchback

(6:05) Cei de la AutoExpress au realizat un video review al celei mai eficiente versiuni Panamera, noul Porsche Panamera S Hybrid, masina care, chiar daca e greu de crezut, este mai eco decat modelul Kia Venga 1.6 cu transmisie automata.

Fiind propulsat de un motor V6 supraalimentat de 3.0 litri ce dezvolta 333 cai putere impreuna cu un motor electric ce aduce un plus de 47 cai putere, Porsche Panamera S Hybrid are un consum de carburant de 6.8 litri la 100 km cu valoarea emisiilor de CO2 de 159 grame per km.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h a modelului Porsche Panamera S Hybrid este de 6.0 secunde, iar viteza de top de 270 km/h, valori impresionante tinand cont ca aceasta versiune este cu 180 kg (datorita bateriilor) mai grea decat versiune echipata cu un motor V8.

Porsche Panamera S Hybrid poate rula in mod E Power, adica in mod pur electric, si de asemenea poate dezactiva automat motorul atunci cand masina coboara o panta. Dupa ce au supus noul hibrid de performanta la o serie de teste, cei de la AutoExpress au obtinut un consum urban chiar mai mic decat cel oficial si anume 6.5 litri la 100 km, valoare obtinuta la o viteza medie de 30 km/h.

Dupa cum vedeti, lucrurile stau foarte bine cand vine vorba de consumul de carburant, dar din pacate, cei de la AutoExpress cred ca noul Porsche Panamera S Hybrid primeste un raspuns negativ la una din cele mai importante intrebari: De ce sa cheltuesti 86,000 GBP pe o masina ce ar trebui condusa precum un Prius?

De asemenea, orice client ce-si permite sa cheltuiasca aceasta suma de bani, cu siguranta isi permite si costul carburantului necesar modelului normal echipat cu un motor V8.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?