in Review, Land Rover, Coupe, Crossover

(1:32) Dupa ce au testat noul Audi Q3 , cei de la Autocar au testat si principalul rival, noul SUV compact in 3 usi Range Rover Evoque.

Versiunea testata de acestia este Range Rover Evoque SD Prestige Coupe ce vine la pretul de 39,990 GBP si care dispune de 187 cai putere la 3,500 rpm si cuplu de 420 Nm la 1,750 rpm multumita motorului de sub capota sa de 2,179 cc in 4 cilindri. Acest motor vine conectat la o transmisie automata in 6 trepte, astfel acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 8.5 secunde, iar viteza de top este de 194 km/h.

Din punct de vedere al eficientei, modelul Range Rover Evoque in 3 usi testat de cei de la Autocar are un consum de carburant de 6.4 litri la 100 km cu valoarea emisiilor de CO2 de 169 grame per km.

Per ansamblu, noul Range Rover Evoque Coupe reprezinta o imbinare reusita intre un SUV si un coupe si, chiar daca vizibiliatea spate nu este tocmai ideala, masina ofera un portbagaj si un spatiu pentru pasagerii din spate destul de generos. Din punct de vedere al fuctionalitatii, Evoque nu este la fel de practic precum un SUV clasic, dar acest lucru este compensat de designul sau unic si de spatiul destul de generos de la interior.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?