in Review, Vauxhall, Berlina

(4:44) Cum azi e vineri si cu totii visam la weekend, ne-am gandit sa va prezentam si cel de al treilea drive test realizat de catre cei de la Autocar pe Route Napoleon din sudul Frantei, review ce implica de aceasta data noul Vauxhall VXR8.

Dupa cum stiti deja, aceasta a doua generatie de modele Vauxhall VXR8 este disponibila in doua versiuni, una din ele avand la baza versiunea Holden Commodeore VE2, iar cea de a doua, cea testata in videoclipul de mai jos, are la baza versiunea Commodore GTS.

Versiunea bazata pe GTS Commodore vine echipata cu un motor Chevy LS3 V8 de 6.2 litri ce produce 425 cai putere si cu diverse dotari precum sistemul Magnetic Ride Control, un diferential cu alunecare limitata, un sasiu imbunatatit si launch control.

Vauxhall VXR8 este disponibil in trei variante, sedan, break si pickup, toate avand o acceleratie de la 0 la 100 km de sub 5.0 secunde si o viteza de top de 250 km/h.

Ok, deci care este concluzia finala cu privire la acest model? Ei bine, conform celor de la Autocar, noul Vauxhall VXR8 este distractiv, usor de condus si dinamic, dispune de o manevrabilitate superioara generatiei precedente, dar in final nu pare a fi o masina ce costa 50,000 GBP.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?