in Review, Volkswagen, Coupe, Hatchback

(4:02) Cei de la AutoExpress au realiazat un video review al noului Volkswagen Beetle 2012, o masina ce propune un aspect mai masculin pentru a atrage noi clienti si care vine cu o capota fata mai lunga, un plafon mai drept, cu un spoiler spate, cu doua tevi de esapament si chiar cu emblema turbo.

Comparat cu generatia precedenta, noul Volkswagen Beetle 2012 este o masina cu o manevrabilitate superioara, mai ales in cazul versiunii de top ce vine la pretul de 25,000 GBP si care nu este altceva decat un VW GTI in alte haine propulsat de un motor turbo de 2.0 litri. Chiar daca aceasta versiune este comarata cu modelul Golf GTI, un lucru bun de altfel, noul Beetle dispune de o noua suspensie, iar din punct de vedere al performantelor, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 7.5 secunde si viteza de top este de 223 km/h.

Pe langa motorul mentionat mai sus, noul Volkswagen Beetle 2012 este disponibil si cu un motor mai \"girly\" de 1.2 litri pe bezina (15,000 GBP pentru aceasta versiune), iar din punct de vedere al confortului interior, acesta a fost ridicat la un nivel superior, chiar daca materialele folosite acum sunt din plastic dur si nu din materiale placute la atingere asa cum ne-a obisnuit fabricantul auto german cu restul de modele.

Designul interior a fost si el imbunatatit si per ansamblu noul model arata mai masculin, dar pana la urma parerea publicului e cea care conteaza si aceasta nu este per asteptatile celor de la VW, majoritatea considerand ca noul Volkswagen Beetle 2012 ar trebui sa fie condusa in continuare de catre femei.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?