in Review, Volkswagen, Cabrio, Coupe

(1:49) Dupa aproape 10 ani de la introducerea generatiei precedente de modele Golf Cabriolet, Volkswagen a introdus o noua versiune decapotabila pe care cei de la AutoExpress au luat-o la o tura realizand astfel un drive test.

Versiunea Volkswagen Golf Cabriolet 2011 testata in urmatorul videoclip este echipata cu un motor 1.4 TSI si, conform britanicilor, ofera un nivel inalt de rafinament, iar nivelul zgomotului ce patrunde la interior este destul de scazut chiar si atunci cand este condusa la viteze mari. De asemenea, chiar daca masina nu este dotata cu deflectorul de vant optional, ocpantii nu sunt deranjati foarte tare de curentul ce se formeaza la viteze mari, iar confortul acestora a fost sporit prin optimizarea suspensiei.

Motorul TSI de 1.4 litri dezvolta 160 cai putere si, pe langa acceleratia de la 0 la 100 km/h in 8.4 secunde, este responsabil si de consumul de numai 6.2 litri la 100 km/h cu valoarea emisiilor de CO2 de 140 grame per km.

Concluzia celor de la AutoExpress cu privire la noul Volkswagen Golf Cabriolet 2011, care in Marea Britanie vine cu pretul de 21,000 GBP, este ca acest model este alegerea perfecta pentru cei ce isi doresc o masina de vara extrem de relaxanta.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?