in Prezentari, Reclame, Kia, Berlina

(3:17) Oficialii constructorului coreean Kia au anuntat ca sedanul de top K9 va poposi pe piata de pe Batranul Continent si pe cea din SUA sub denumirea de Quoris.

Coreenii au anuntat ca numele deriva din substantivele englezesti \"core\" si \"quality\", iar modelul vine sa ofere durabilitate, lux si tehnologie de varf. Sedanul de top al coreenilor va oferi cele mai noi sisteme de siguranta printre care amintim Advanced Smart Cruise Control. Acesta ii permite soferului sa pastreze intre masina sa si cea din fata o distanta de 25, 32, 40 sau 52 de metri. Mai mult decat atat, sistemul poate opri automobilul complet.

De asemenea, Kia Quoris vine cu un sistem pentru detectarea punctelor moarte, cu tehnologie pentru pastrarea benzii de mers, dar si cu Around View Monitor.

In Europa si SUA, sedanul coreean va fi disponibil alaturi de doua motoare. Vorbim despre un agregat V6 de 3.8 litri benzina ce produce 286 de cai putere si despre o unitate V6 diesel cu aceeasi cilindree ce ofera 329 de cai.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?