in Review, Lamborghini, Coupe

(5:21) Stim de majoritatea pasionatiolor de masini au asteptat cu nerabdare primul videoclip de genul acesta si ne referim la drive testul noului Lamborghini Aventador.

Cei de la Autocar sunt printre primii norocosi care au pus mana pe noua supermasina italiana asa ca va prezentam ce au avut acestia de spus cu privire la acest nou model.

Dupa cum stiti, Lamborghini Aventador este un model complet nou atat la exterior cat si interior, iar propulsia acestuia este asigurata de un motor V12 de 6.5 litri ce trimite 690 cai putere catre roti prin intermediul unei cutii de viteze capabila sa schimbe treapta de viteza in doar 50 ms.

Lamborghini Aventador accelereaza de la 0 la 100 km/h in 2.9 secunde si, la fel ca aproape fiecare model Lamborghini, noua supermasina nu este orientata catre calatorii confortabile, ci catre performante. Conform celor de la Autocar, Lamborghini Aventador este foarte precis, de la dinamica si manevrabilitate pana la franare, fiind un vehicul aproape perfect. Cu toate astea, experienta soferului din spatele volanului este dominata de incredibilul sunet produs de motorul V12 de 6.5 litri si chiar daca, din punctul de vedere al celor de la Autocar, procesul de schimbare al treptei de viteza ar putea fi imbunatatit, noua supermasina italiana este fantastica.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?