in Review, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Berlina

(5:32) AutoExpress a realizat un test comparativ intre recentul lansat Mercedes C Class 2012 si generatiile curente de modele Audi A4 si BMW Seria 3 cu scopul de a afla care merita coroana pentru clasa executive compact.

In afara de modificarile estetice minore aplicate in zona barelor de protectie, farurior si stopurilor, Mercedes C Class 2012 a primit un interior imbunatatit, ce propune materile de o mai buna calitate, un nou design pentru bord si optiuni precum trapa panoramica dubla si conectivitate la Internet. Lista de optiuni de motorizare a noului C Class a devenit acum mai puternica si mai eficienta multumita dotarii standard cu tehnologia Start Stop.

Cea mai buna optiune de motorizare pentru noul model Mercedes C Class 2012, conform celor de la AutoExpress, este motorul diesel de 2.2 litri ce echipeaza versiunea C 250 CDI si care ofera un consum de carburant de 4.9 litri la 100 km.

Multumita acestui motor, noul C Class atinge viteza de top de 225 km/h si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7.0 secunde. Per total, Mercedes C Class 2012 este o masina relaxanta, cu un zgomot redus la interior chiar si la viteze mari si cu un sistem de suspensii adaptive ce mascheaza cu usurinta denivelarile asfaltului.

Dar totusi, acesta este un test comparativ si intrebarea finala este daca noul Mercedes C Class 2012 este mai bun decat BMW Seria 3 si Audi A4. Din pacate raspunsul este Nu deoarece BMW Seria 3 ramane cel mai bun model din punct de vedere al senzatiei create in spatele volanului, iar Audi A4 este mai bun, conform celor de la AutoExpress, din punct de vedere al calitatii si al designului exterior.

Cu toate aceste, spre deosebire de generatia precedenta, Mercedes C Class 2012 se apropie mai mult de principalii sai rivali.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?