in Diverse, Funny, Mini, Porsche, Coupe

(1:48) Jim McDowel, presedinte MINI SUA, a facut public un videoclip in care provoaca la duel modelul Porsche 911 Carrera S. De asemenea, cei de la MINI au lansat o campanie publicitara pe Facebook care spune ca al lor MINI Cooper S este destul de puternic sa se dueleze cu puternicul vehicul sport german.

Duelul dintre MINI Cooper S vs Porsche 911 Carrera S va avea loc peste doua saptamani la Road Atlanta, si in functie de castigator, Jim McDowell va purta la urmatoarea aparitie publica un tricou pe care va scrie 'We Beat Porsche' sau unul pe care scrie 'We Did Not Beat Porsche'.

Pentru a va pune in tema cu performantele celor doua modele, trebuie sa stii ca MINI Cooper S cantareste 551 kg si are la dispozitie 184 cai putere ce sunt trimisi catre putea fata, iar Porsche 911 Carrera S trimite 385 cai putere catre puntea spate si cantareste cu 108 kg mai mult decat MINI Cooper S.

Pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, MINI Cooper S are nevoie de 7.0 secunde, in timp ce Porsche 911 Carrera S are nevoie de doar 3.5 secunde.

Urmariti videoclipul in care presedintele MINI SUA provoaca Porsche la un duel:

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?