in Reclame, Ferrari, Coupe

(3:53) Compania auto Italiana a publicat un videoclip oficial denumit \"Duel for the Crown\" ce promoveaza modelul Ferrari 599 GTB Fiorano.

In loc sa compare noul grand turismo italian cu unul din rivalii sai, sau in loc sa se laude cu performantele acestuia, fabricantul auto a ales sa prezinte noul 599 GTB Fiorano alaturi de clasicul Ferrari F40.

Asa cum a mentionat si fabricantul auto, Ferrari 599 GTB a fost dezvoltat plecand de la cateva idei de baza, si anume placerea de a conduce, performantele superioare, confortul, ergonomia masinii si siguranta.

Acest videoclip este o capodopera si recomandam urmarirea acestuia cu boxele la maxim, dar inainte sa apasati butonul Play, iata cateva informatii cu privire la aceste doua modele.

Ferrari 588 GTB Fiorano este echipat cu sistemul F1 Traction Control, accelereaza de la 0 la 100 km/h in 3.4 secunde, atinge viteza de top de peste 330 km/h si decelereaza de la 100 la 0 km/h in 33 metri.

Cat despre clasicul Ferrari F40, acesta nu dispune de niciun sistem de control al tractiunii, dar accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde si atinge viteza de top de 324 km/h. Pentru a se opri complet de la o viteza de 100 km/h, acesta are nevoie de doar 45.7 metri de asfalt.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?