in Review, Audi, BMW, Mercedes-Benz, Berlina

(5:15) Iata ca a venit si momentul in care putem vedea cum se comporta noul Audi A6 in comparatie cu rivalii sai Mercedes E Class si BMW Seria 5.

Dupa cum stiti, Audi A6 2012 a fost reproiectat in intregime, astfel acesta vine cu un nou sasiu, noi motorizari, un nou design, cu un interior ce aduce mult cu cel al modelului A7 si cu dotari standard precum tapiterie din piele, senzori de parcare si sistem de navigatie.

Noul Audi A6 ofera un grad inalt al calitatii, iar pasagerii din spate se bucura acum de mai mult spatiu la picoare fata de modelele principalilor rivali. De asemenea, noul Audi A6 2012 are un portbagaj mai mare, cu capacitatea de 530 litri, care, desi este cu 10 litri mai mic decat cel al modelului Mercedes E Class, este totusi cu 10 litri mai mare decat cel al modelului BMW Seria 5.

Echipat cu motorul diesel de 2.0 litri, noul Audi A6 este cel mai eficient model executiv avand un consum de 4.7 litri la 100 km si valoarea emisiilor de CO2 de 130 grame per km. Interiorul noului A6 este placut si destul de izolat fonic, ceea ce inseamna ca noua generatie este potrivita atat pentru calatorii lungi, cat si pentru deplasarile in oras.

Pe de alta parte, pretul de 30,000 GBP al noului Audi A6 este putin mai mare decat cel al modelelor E Class si Seria 5, iar nivelul de confort nu e la fel de ridicat ca cel al modelului Mercedes.

Comparat cu BMW Seria 5, noul A6 pierde cateva puncte atunci cand vine vorba despre manevrabilitate, dar pe de alta parte castiga puncte pentru sistemul optional de tractiune integrala si pentru ca se devalorizeaza mai greu.

Concluzia finala este ca noul Audi A6 2012 e superior rivalilor sai si va invitam sa urmariti videoclipul de mai jos pentru a afla parerile pro si contra ce au dus la aceasta concluzie.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?