in Prezentari, Porsche, Coupe

(4:46) La cateva ore dupa ce noul Porsche 911 GT3 RS 4.0 a fost prezentat oficial, cei de la EVO Magazine au publicat un videoclip in care Andreas Preuninger, seful diviziei Porsche High Performance Cars, prezinta noua editie limitata.

Acest interviu exclusiv a fost realizat de Chris Harris, un fan declarat Porsche ce detine un GT3 RS, si, pe langa datele tehnice mentionate in articolul precedent, prezinta o serie de noi informatii cu privire la noul model de curse al fabricantului din Stuttgart.

In ciuda performantelor de invidiat, 500 cai putere la 8,250 rpm si un cuplu de 460 Nm la 5,750 rpm, Andreas, care a condus acest model in ultimele doua luni, a declarat ca noul GT3 RS 4.0 este un vehicul usor de folosit in viata de zi cu zi. Un alt lucru interesant e faptul ca fabricantul auto german a optat pentru o serie de componente din fibra de carbon acoperite cu vopsea, deoarece tratamentul transparent aplicat acestor elemente face ca greutate acestora sa creasca spre deosebire de acoperirea lor cu vopsea.

O alta caracteristica a noului Porsche 911 GT3 RS 4.0 este reprezentata de cele doua aripioare montate pe partile laterale ale barei de protectie fata. Acestea ajuta la cresterea fortei de apasare pe axul din fata cu aproximativ 15% si, impreuna cu eleronul spate, creaza o forta aerodinamica ce aduce un plus de 190 kg la greutatea masinii, astfel Porsche 911 GT3 RS 4.0 se lipeste de sosea la viteze mari.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?