in Prezentari, Seat, Coupe, Hatchback

(0:35) Seat a dezvaluit oficial noul Mii, un model ce are la baza modelul VW up! si care se asteapta sa intre pe piata auto din Spania luna viitoare,urmand ca in primavara lui 2012 sa ajunga si in restul Europei.

La fel ca si modelul Volkswagen up!, Seat Mii va fi disponibil initial doar in varianta cu trei usi, dar versiunea in 5 usi va fi introdusa pe piata auto la sfarsitul anului viitor.

Fiind oferit in doua variante de echipare, Chic si Sport, Seat Mii 2012 este propulsat de un motor pe benzina de 1.0 litri in 3 cilindri ce produce fie 60 cai putere, fie 75 cai putere. Versiunea cu 60 cai putere are valoarea emisiilor de CO2 de 105 grame per km si are nevoie de 4.5 litri de benzina pentru a parcurge 100 km. Cat depsre versiunea cu 75 cai putere, valoarea emisiilor de CO2 se ridica in cazul acesteia la 108 g/km, iar consumul de carburant la 4.7 litri la 100 km.

Pachetul Ecomotive disponibil noului Seat Mii, ce include tehnologiile Start Stop si de recuperare a energiei, reduce valoare emisiilor de CO2 pana la 97 g/km, iar din punct de vedere al performantelor, cele doua vresiuni Mii ating viteza de top de 160 si respectiv 171 km/h.

Noul Seat Mii vine echipat standard cu o cutie de viteze manuala, optional clientii putand alege si o transmisie automata. Din punct de vedere al dotarilor standard, Seat Mii a primit sistemul City Safety Assist ce se activeaza la viteze de pana in 32 km/h, Seat Portable System ce integreaza sistemul de navigatie, sistem hands-free pentru telefon si diverse alte functii.

Pretul noului Seat Mii 2012 urmeaza a fi anuntat.

Share on      

Alte Sugestii

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?