in Review, Land Rover, Crossover

(5:02) Dupa ce cu cateva ore in urma v-am prezentat drive testul versiunii in 3 usi Range Rover Evoque realizat de Autocar, iata ca a venit timpul sa aflam si parerea celor de la AutoExpress cu privire pe versiunea mai practica, in 5 usi, Evoque.

Acest nou model este mai sport, mai ieftin si cu siguranta va face multi ecologisti putin mai fericiti datorita nivelului ridicat al eficientei de care se bucura. Chiar daca arata complet diferit, noul Evoque are la baza modelul Freelander. Astfel cei de la Autocar au supus noul SUV compact la o serie de teste pentru a afla daca acesta merita emblema Range Rover.

Aceste teste sunt indreptate direct catre principalele trasaturi pentru care Range Rover este cunoscut in intreaga lume. O alta intrebare pe care cei de la AutoExpress si-au pus-o se refera la impactul social, si anume cat de dorit este acest nou model comparat cu alte modele Range Rover.

Un alt test la care a fost supus noul Range Rover Evoque in 5 usi in aceasta prima parte a review-ului consta dintr-un drag race cu un hot hatchback, scopul fiind acela de a determina nivelul de performante de care se bucura, sau nu, noul SUV in 5 usi.

Share on      

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?